tisdag, februari 17, 2009

VI HAR SOLEN I OGONEN...

Ja vi fortsatter leva livets goda dagar har i Thailandsvarmen! Vi har nu forflyttat oss fran Krabi till Koh Lanta dar vi bor i urmysiga bungalows vid stranden, harligt! Sa for att sammanfatta sa har langt:

..grader i luften: 35 i skuggan
..grader i havet: 33
..an sa lange besokta paradisoar: 3
..myggbett: 3
..kvallar som inletts med vin pa altan: hm ja, hur manga kvallar har vi vatt har!
..maltider dar ris ingatt: 75 procent av dem iaf!
..morgonpromenader: 3
..liter vatten per dag: 3-4
..solfria dar: 0
..ganger jag frusit: 0
..underbara bad: oandligt manga!
..fruitshakes: minst en om dan!

Ja det ar svart att tanka sig att ni har sno och kallt hemma, vi gar i bikini hela dagarna, har cruisat mellan paradisoar och badat, solat och snorklat. Kvallarna innebar trevliga forfester pa nagons balkong for att sedan mynna ut i middag och shopping och ett standigt prutande! De kommande dagarna ska vi ut pa heldagstur med bat, da vi ska besoka Ko Rok (sugna Jimmy O C\Karrro!) Obs, kan ej gora fragetecken pa denna dator! Dar blir det snorkel och forsok att hitta Nemo fiskar! Vi ska aven hura moppar for att ta oss runt till lite olika strander! Nu ska vi bege oss in till Salladan for middag och kansle lite shopping! Ma gott kara vanner!

2 kommentarer:

Elin sa...

Så himla häääärligt...och ni har en hel vecka kvar!!! solen har faktiskt hittat hit till svedala också, riktiga härliga vinterdagar med minusgrader ni missar!!Men jag anar att det kanske inte är så mycket och missa med tanke på jämförelsen!! Må gott..kramar/elin

Anonym sa...

åååh, inte ett dugg längtar vi tillbaka! =) Koh Rok är underbart, stranden går inte jämföra med något annat. Varanerna däremot är inte lika trevliga.. =) Ha det underbart! Vi saknar er!!
KRAMAR Carro och Jimmy