onsdag, november 24, 2010

VÅRT SLIT

börjar ge resultat. Fina sådana. Ska bli så skönt att få allt klart och få flytta in i vårt härliga sovrum och vi kan kliva ur renoveringsbubblan för ett tag. MAn blir lite smått galen, det inser man när man övertygar sig själv att gå och ställa sig och penselmåla taket en andra gång vid tiotiden en fredagkväll. Gah, så trötta vi var sen! Men så skönt att nu ha det klart!

Såhär ser det ut för tillfället, taket är uppe och målat, spotlightsen ditsatta och golvet lagt. Endast lite tapeter och lister kvar.





Vyn in mot sovrummet där vi valt att inte ha någon dörr in till. Luftigt och härligt!





Vår blivande walkincloset, skjutdörrarna väntas levereras imorn, men misstänker att de kan bli något försenad med tanke på väderleken. Herr betjänt får känna på sin framtida plats lite grann.






Vi har lyckats solla oss ner till dessa två tapeter, vilka ska vi välja?! Smakråd mottages tacksamt!



Återkommer om ett par dar med lite adventsmysbilder. Fram till fredag ska jag iaf lyckas hålla mig från att plocka fram stjärnor odyl.

3 kommentarer:

louise sa...

den ljusa varianten tycker jag skulle passa kanon!

Anna sa...

Oj så fint ni får det!!! Men det får ni ju alltid!! Ni är verkligen jätteduktiga!!! Båda tapeterna är jättefina och kommer säkert blir bra båda två. Du har ju ljust i resten av huset så den ljusa kanske... eller den mörka för att bryta lite. Som sagt, båda kommer bli jättefina!!!

Elin sa...

hej kära vän...länge sen nu!! Blir ju kanon-fint i sovrummet. Röstar för den vita tapeten om det nu inte är för sent och rösta:) Hoppas allt är bra med er annars..får se till och ses snart. Ta hand om er. Kraaam